Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MLMA Konsult AB

Ekonom - till uthyrning

Mitt namn är Marie-Louise Moberg Andersen och det är jag som är MLMA Konsult AB.

En civilekonom med många års erfarenhet inom ekonomi och verksamhetsutveckling.

Jag har själv arbetat med alla förekommande arbetsuppgifter inom ett företags ekonomiavdelning - löpande redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, tidredovisning/lön, rapportering, avstämning, moms och skatteredovisning, bokslut, deklarationer mm.

Min erfarenhet och kompetens täcker även in ett företags administration i övrigt - bolagsformalia, it och kommunikation, marknad, kontorsadministration, arbetsmiljö, arbetsrätt, kvalitet, gdpr etc.

Jag älskar siffror - både att läsa och förstå dem men även att ta fram dem på ett systematiskt och lättförståeligt sätt. Att analysera och göra siffror begripliga för icke-ekonomer är något jag verkligen gillar.

Nedan följer några citat på vad som sagt om mig:

”Jag har haft fördelen att jobba under och med Marie-Louise Moberg i ca 10 år. M-L är rak, öppen och ärlig i allt hon företar sig. En i mitt tycke underbar person både i och utanför arbetet. Få människor, har gjort så mycket intryck på mig. En tillgång för vem som helst.”

Magnus R Jönsson, projektledare, Servicekuben AB

”Jag har arbetat ihop med Marie-Louise, både när hon var ekonomichef och sedan VD. Hon är en person som är lätt att tycka om, men som samtidigt har stor integritet och pondus. Marie-Louise är mycket ambitiös och noggrann, och har visat sig fullt kapabel att tillsammans med ägare och medarbetare vända en negativ ekonomisk situation i företaget till en riktig framgång. Hon har samlat personalen till att sträva och arbeta mot gemensamma mål samt lyckats ändra den ”vi och dom-anda” som fanns tidigare till en vi-känsla och ett mycket bättre arbetsklimat.”

Claes-Göran Niklasson, kalkyl, Servicekuben AB

”Marie-Louise kan läsa sina medarbetare, tog fram de bästa egenskaperna så att det blev rätt plats/jobb för varje enskild individ. Dessutom bred kunskap om marknadens villkor, lagar, etik etc. Sammantaget en ovanligt bred och erfaren kunskap som bidrog till att bolaget blev ett av de bästa och framgångsrikaste i branschen”

Göran Möller, fd ägare till Servicekuben AB och Interoc-koncernen

”Marie-Louise har en skön inställning till livet och är en glad och positiv person. Hon är kompetent, ihärdig och noggrann, min uppfattning är att hon alltid tar sina beslut på välgrundad information. Marie-Louise är hjälpsam men har inga problem att ta i med hårdhandskarna när det krävs och man vet vad som gäller när det gäller! Hon är väldigt lojal och vänder inte kappan efter vinden. Jag skulle utan tvekan anlita Marie-Louise och kan varmt rekommendera henne.”

Catharina Holmström, distriktschef SYD Peab Byggservice AB

”Under mina år i Interoc-koncernen (som personalchef, marknadschef, VD i TSB Security samt styrelsemedlem i dotterbolagen) hade jag förmånen att ha Marie-Louise som arbetskamrat. Hennes förmåga att analysera utvecklingen i våra pågående entreprenader, månadsrapporter och bokslut imponerade stort. Ägarna samt samtliga VD:ar i dotterbolagen tog tacksamt emot hennes analyser och råd. Förutom sitt engagemang i företaget var hon en uppskattad arbetskamrat, socialt kompetent och omtänksam mot alla. Då jag 2005 startade eget företag, AB Golvinteriör i Trelleborg, blev jag mycket glad då hon accepterade en plats i min styrelse.”

Jan Friborg, tel 0709-212352

”Min uppfattning av Marie-Louise, efter ca 15 år inom samma företag, är att hon är en oerhört ambitiös, noggrann och strukturerad person som besitter hög nivå av kunskap inom sitt arbetsområde. Detta i kombination med hennes förmåga att vara lyhörd inför förändringar ger henne även fina och inte minst viktiga egenskaper inom ledarskap. Att Marie-Louise dessutom är en glad och positiv människa, med fötterna stadigt på marken, förstärker mitt helhetsintryck av henne som en god arbetskamrat och kollega.”

Jan Persson, JIPE Konsult AB

”Marie-Louise, Du är en positiv och kompetent person med en stor portion av att vilja hjälpa din omgivning till framgång. Jag själv hade ju nöjet att kunna luta mig mot Dig i mitt första VD-jobb under min tid i Interoc-koncernen. Kunnig, kompetent, driven och uthållig är de ord jag direkt kommer att tänka på. Skulle gärna arbeta tillsammans med dig igen om våra vägar skulle mötas på det sättet. Att Du sedan har en del skinn på näsan är i denna bransch sannolikt ett måste och jag tycker du hanterar det på ett klädsamt sätt.”

Mikael Ståhlfors, Nordic Sales Director, Aereco Ventilation AB

”Underbar chef med bra personkännedom, rak och tydlig kommunikation och med öga för snabba, effektiva och kvalitetssäkrade lösningar. Hennes ledarskap och sätt att organisera arbete och personal fick fram det bästa hos mig.”

Angela Ferm, lönespecialist/systemförvaltare, Optimera Svenska AB

”Lyhörd chef med bred kunskap och lång erfarenhet. Jag fick möjlighet att utvecklas mycket i min roll som redovisningsekonom.”

Eva-Maria Möller, Head of Group Accounting, Hedson Technologies

”Jag arbetade med Marie-Louise mellan 1995-2004 och har sällan träffat någon med sådan kompetens och driv som hennes. Att hon sedan var en mycket trevlig arbetskamrat gjorde inte saken sämre.”

Staffan Persson, projektledare, Stena Fastigheter Malmö AB